Spa-hoitopaketit

KOKONAISVALTAISTA HEMMOTTELUA

HOITOPAKETIT:

Royal SPA
Kesto noin 3 h
Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, missä hoidetaan koko vartalo ja kasvot!
Hemmottelupäivä aloitetaan kasvojen hemmotteluhoidolla. Sen jälkeen hoito jatkuu vartalohoidolla, minkä jälkeen hoitoon kuuluu vielä pedikyyri. Lopuksi tarjoillaan virkistävää mehua ja hedelmäcoctail.
Yht. 190 €


Luxus SPA
Kesto noin 3,5 h
Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito jaloille, käsille ja kasvoille!
Hemmottelupäivä aloitetaan Spa-kasvohoidolla. Hoito sisältää myös Spa-pedikyyrin ja Spa-manikyyrin. Lopuksi tarjoillaan virkistävää mehua ja hedelmäcoctail.
Yht. 210 €


Suklaa SPA
Kesto noin 2,5 h
Makeaa hemmottelua! Hoito aloitetaan rentouttavalla suklaakasvohoidolla, minkä jälkeen hemmotteleva Spa-pedikyyri. Lopuksi tarjoillaan virkistävää mehua ja tietysti suklaata.
Yht. 155 €


Beauty SPA
Kesto noin 2 h
Ylellinen hemmotteluhoito, mikä aloitetaan lihaksia rentouttavalla vartalohoidolla ja rentoutuksen kruunaa hemmotteluhoito kasvoille. Lopuksi tarjoillaan mehua.
Yht. 130 €

 

HOITOPAKETTEIHIN ON MAHDOLLISUUS YHDISTÄÄ SPA-KYLPYHETKI:
Lihaksia rentouttava kylpyhetki Sinulle rentouttavan musiikin soidessa. Saat nauttia kuohuvaa hedelmäcoctailin kera. Jokainen on tämän hetken ansainnut.

Yhdistettynä hoitopakettiin 45 €

 

SPA-KYLPYHETKET:

Bath Only for you- kylpyhetki Sinulle
Lihaksia rentouttava kylpyhetki Sinulle rentouttavan musiikin soidessa. Saat nauttia kuohuviiniä hedelmien kera. Jokainen on tämän hetken ansainnut.
Yht. 50 €

Royal Bath- Kylpyhetki Teille
Lihaksia rentouttava kylpyhetki kahdelle rentouttavan musiikin soidessa. Saatte nauttia kuohuviiniä hedelmien kera.
Yht. 75 €


HÄÄPAKETIT:

Päivä prinsessana-Morsiuspaketti
Kesto noin 5 h
Hoitopakettiin kuuluu kaikki oleellinen, mitä morsian kaipaa ennen tulevaa suurta päivää.
Hoidot voi jakaa kahdelle eri päivälle.
Hoitoon kuuluu peruskasvohoito, jalkahoito, rakennekynnet ja vartalohoito. Lopuksi tarjoillaan hedelmäcoctail ja mehua.
Yht. 290 €


Prinssien Äijäpaketti-Sulhaspaketti
Kesto noin 2 h
Pitäähän sulhasenkin valmistautua koitokseen! Hoitopakettiin kuuluu miesten tuoksuilla tehtävä virkistävä kasvohoito ja jalkahoito.
Yht. 130 €


Rakkautta ilmassa-hoitopaketti esim.hääparille
Kesto noin 2 h
Teitä hoitaa kaksi SPA-kosmetologia. Päivä alkaa yhteisellä porekylpyhetkellä, minkä aikana nautitaan kuohuvaa ja hedelmäcoctail. Hoito jatkuu rentouttavilla hemmottelukasvohoidoilla.
Yht. 180 €

ODOTTAVALLE ÄIDILLE:

Mother To Be–hoitopaketti
Kesto noin 3 h
Hemmottelua odottavan äidin ehdoilla.
Rentouttava hemmotteluhoito tulevalle äidille. Hoito tehdään tulevan äidin tuntemukset sekä raskauden vaihe huomioiden. Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa rentoutusta saavat kädet ja jalat pedikyyrillä ja manikyyrillä. Kasvojen iho virkistetään kosteuttavalla hemmottelukasvohoidolla, missä hierotaan kasvot, decoltee- ja niskahartia-alue. Päivän aikana nautitaan virkistävää mehua ja hedelmäcoctail.
Yht. 160 €

ERIKOISPAKETIT:

Hemmottelupäivä kahdelle-hoitopaketti
Kesto noin 3,5 h
Tämän ylellisemmäksi ei päivä voi enää mennä. Ylellisin hoitopakettimme alkaa kahden Spa-kosmetologin tekemällä täydellisellä käsi- ja jalkahoidolla. Hoitohemmottelu jatkuu kasvojen ihoa kirkastavalla suklaahoidolla. Lopuksi tarjotaan kuohuvaa hedelmäcoctailin ja suklaan kera.
Yht. 390 €


Shoppailupäivän päätös–hoitopaketti
Kesto noin 2,5 h
Paketti sisältää turvotusta poistavan vartalohoidon sekä kiinteyttävän kasvohoidon. Ihoa kiinteyttävä ja ihon toimintoja elvyttävä vartalohoito poistaa nesteitä. Kaikille ihotyypeille sopiva tehokkaasti kiinteyttävä ja silottava kasvohoito. Hoidon jälkeen tarjotaan virkistävää mehua ja hedelmäcoctail.
Yht. 160 €


Puhdistuskuuri-hoitopaketti (Sopii hyvin myös laihdutuskuurin aikana!)
Kesto noin 3,5 h
Väsymys ja eloton iho, sekä hidas ruoansulatus ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Uniikki hierontatekniikka sekä täsmähoitotuotteet yhdessä syväpuhdistavan porekylvyn kanssa ja tunnet olosi ihastuttavan keveäksi. Kasvohoito kirkastaa tehokkaasti väsynyttä ihoa. Aloita ’kevyt linja’ jo tänään!
Hoitopakettiin kuuluu syväpuhdistava porekylpyhetki, kuona-aineita poistava loofakuorinta, hieronta ja kiinteyttävä naamio vartalolle sekä syväpuhdistava kasvohoito. Hoidon aikana tarjoillaan virkistävää mehua ja hedelmäcoctail.
Yht. 220 €  • Pystymme myös räätälöimään hoitopaketin juuri Sinun tarpeidesi mukaan!
  • Tarjoukset ryhmille! Ystävä-/ Työ-/ Polttariporukat! Kysy tarjous!
  • Ei ole aikaa? Voimme myös nopeuttaa joitain hoitopaketteja tekemällä hoidon kahden kosmetologin voimin.

 

Lue lisää Kauneushoitolasta