Esteettinen klinikka

Esteettinen klinikka

Esteettinen ja medikaalinen ihonhoito

 

Olen sertifioituihin esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja. Nämä varmistavat sen, että toimenpiteet toteutetaan turvallisesti, oikeaoppisesti ja tarkalla visuaalisella silmällä.

 

Olen toiselta ammatiltani kosmetologi. Kosmetologi-tutkinto sekä vuosien varrelta meikkitaiteilijan työstä kertynyt kokemus tukevat tarkkaa esteettistä silmää kauneudelle ja kaunistautumiselle. Nämä takaavat sen, että jokainen toimenpide on hyvällä maulla räätälöity kaunistamaan nimenomaan juuri sinun kasvonpiirteitä.

 

Haluan tarjota kevyitä, mutta tehokkaita kauneusmaailman menetelmiä, jotka ovat sekä nykyaikaisia, että riittävän kokemusseulan läpikäyneitä. Täten osaan hoitaa asiakkaitani varmalla tiedolla ja uusimmilla tekniikoilla.

 

Jessika Kulju

Esteettinen ja medikaalinen ihonhoito

Sairaanhoitaja, AMK

Kosmetologi

 

Kielitaito:

Suomi, Englanti, Venäjä

Esteettiset ja medikaaliset palvelumme

 

TÄYTEAINEHOIDOT

 

  • Injektiotäytöt kasvoille

Hoidolla voidaan muokata huuluen muotoa, hoitaa epäsymmetriaa ja korostaa huulien parhaimpia piirteitä. Voidaan hoitaa myös suuta ympäröivää aluetta, kuten marjonettijuonteita ja alaspäin laskeutuvia suunpieliä.

  • Syväkosteuttava injektiohoito käsille

Käsien iholle tarkoitetulla hyaluronihappo- injektiohoidolla palautetaan sen koostumus, mikä sitoo kosteutta sisäänsä pitkävaikutteisesti, tuoden siihen myös suojarakenteen. Ihon elastisuus, kosteus ja volyymirakenne paranee.

LIPOLYYSIHOITO

 

Lipolyysi on yksinkertaisin, nopein ja helpoin toimenpide, jonka avulla voidaan poistaa paikallisia rasvakertymiä. Hoidossa hajotetaan rasvasoluja paikallisesti injektoimalla lipolyysiainetta rasvakudokseen. Toimenpide on nopea, eikä toipumisaikaa ole, vaan voit palata päivän  askareisiin suoraan hoidon jälkeen.

SKINBOOSTERIT

 

  • Nithya-kollageenihoito
  • Profhilo-hoidot

Syväkosteuttaa, silottaa pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta. Valmisteella on ainutlaatuinen kosteuttava ja kohottava vaikutu, eikä se jätä biorevitalisaation tavoin kasvoihin pistoskohoumia.

  • Tehostimuloivat pinnoitushoidot

Neulaton happohoito. Kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. Hoitaa tehokkaasti ihon häiriötiloja kuten hyperpigmentaatiota, ikääntymistä, kuivuutta, raskausarpia, aknea, aknearpia ja kroonista punoitusta.

 

MESOTERAPIA

 

Ihon pintaa tasoittava, elvyttävä, kiinteyttävä, juonteita ja ryppyjä silottava sekä ihon väriä kirkastava anti-age hoito. Hoidossa injektoidaan ihoon tarkkaan valittuja tehoainekoktaileja, mutta toisin kuin täyteainehoidot, mesoterapia ei vaikuta kasvonpiirteisiin, vaan hoito perustuu ihon laadun parantamiseen. 

MIKRONEULAUS

 

  • Kasvot

Mahdollistaa hoitavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihoon, dermikseen, jolloin vaikutus tehostuu merkittävästi. Pienten neulojen läpäistäessä ihoa, aktivoituu myös luonnollinen kollageenin ja proteiinin tuotanto ihossa, joka saa aikaan ihonlaadun napakoitumista ja juonteiden hälvenemistä. Hoidolla saadaan apua myös aknearpiin ja raskausarpiin. 

  • Hair & Scalp Elixir (hiukset/päänahka)

Hoito hiuksille ja päänahalle. Hoito on ratkaisu silloin, kun hiustenlähtö ja heikko hiuksen laatu huolestuttavat. Hoidossa hiuspohjan ihoon imeytetään mikroneulauksen avulla korkealaatuista tehoainekoktailia. Sopii niin miehille kuin naisille. Pysäyttää hiustenlähdön ja vahvistaa hauraita hiuksia, ei kuitenkaan kasvata uusia hiuksia täysin kaljuuntuneisiin kohtiin.

MESOLANGAT

 

Esteettinen toimenpide, jonka avulla elvytetään ihoa sekä kiinteytetään ja kohotetaan piirteitä. 

MEDIKAALINEN PLASMAPEN

 

Hoidossa muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja plasmalla. Hoito on vähäriskisempi vaihtoehto leikkaukselle. Plasmalla häivytetään tehokkaasti iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristetään kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa.  Sillä voidaan tehdä myös ihoa tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja.

ANNA AIKAA ITSELLESI

 

HBS on kaupunkihoitola Seinäjoella, keskellä kaupunkia. Tule virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. Panostamme palveluun, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin.

 

Koe rentouttava päiväkylpylän tuntuma kiireiden keskellä.

Varaa aikasi ›

Parturi-kampaamo

044-330 8984

Kauneushoitola

045-630 3134

Varaa aikasi netissäNettivaraus ›