Esteettinen klinikka

Esteettinen ja medikaalinen ihonhoito

Esteettiset ja medikaaliset palvelumme

 

TÄYTEAINEHOIDOT

 

  • Injektiotäytöt huulet / koko kasvojen alue

Täyteainehoidot on monipuolinen hoito, joka mahdollistaa eri kasvoalueiden hoitamisen lisäämällä volyymia tai häivyttämällä ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoitoja pystytään toteuttamaan useilla eri tekniikoilla riippuen hoitoalueesta. Täyteainehoidot ovat yksi tehokkaimmista ikääntymismuutosten hoidoista.

Hoidolla voidaan muokata huulen muotoa, hoitaa epäsymmetriaa ja korostaa huulien parhaimpia piirteitä. Voidaan hoitaa myös keskikasvoja, alakasvoja (leuan kärki, leuan linja), ohimojen hoito/kulmien nosto, full face liquid Facelift, yleisilmeen virkistäminen sekä juonnehoidot ratkaisukeskeisesti.

 

Teemme jokaiselle asiakkaalle YKSILÖLLISEN HOITOSUUNNITELMAN. Hoidoissa käytössämme on MD-koodit. Koodien avulla pystymme tarjoamaan tarkan konsultaation ennen hoitoa, joka auttaa asiakasta ymmärtämään koko hoitokokonaisuuden ja siihen liittyvät tekijät.

 

SKINBOOSTERIT

 

  • Syväkosteutus/Skinbooster
  • Profhilo-hoidot

Syväkosteuttaa, silottaa pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta. Valmisteella on ainutlaatuinen kosteuttava ja kohottava vaikutus, eikä se jätä biorevitalisaation tavoin kasvoihin pistoskohoumia.

 

Profhilo on ikääntyneen ihon kokonaisvaltainen hoito, minkä teho perustuu hyaluronihappoon. Tuotteen levittyvyys mahdollistaa ihon kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten käsivarsissa ja kaulalla. Hoidon jälkeen on yleensä havaittavissa välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

 

MESOTERAPIA

 

-Viscoderm

-Cellbooster

Cellbooster on uuden aikakauden injektoitava booster. Ensimmäinen CE-merkitty, ilman kemiallisia sidosaineita oleva mesoterapialiuos ja siksi myös paras valinta sinulle, joka haluat näkyviä tuloksia ainoastaan muutamalla hoitokerralla. Cellbooster on ainutlaatuinen mesoterapiahoito, joka parantaa ihon laatua tehokkaasti.

GLOW vähentää hyperpigmentaatiota.

Ylläpitää  ihon sävyä ja syväkosteuttaa sekä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

SHAPE vähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa kaksoisleukaa. Edistää lymfaattista nestekiertoa. Äärimmäisen hyvä kaksoisleukaan.

LIFT tehokiinteyttää, nostaa ja tasoittaa juonteita. Parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa.

HAIR edistää hiusten kasvua. Ravitsee päänahkaa ja karvatuppia sekä ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista.

 

SCULPTRA/RADIESSE veitsetön facelift

 

  • Veitsetön facelift

Aktivoi ihon oman kollageenituotannon.

ESSI LUHTA

MASTER INJECTOR 

Esteettinen Klinikka Ilomedin perustaja 

Vastaava Sairaanhoitaja 

Kouluttaja

ZO Master

 

Esteettinen klinikka

ANNA AIKAA ITSELLESI

 

Hair & Beauty Spa on kokonaisvaltainen kauneuskeskus Seinäjoella, keskellä kaupunkia. Löydät meiltä kaikki kauneuspalvelut saman katon alta, joten voit tulla virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. Panostamme palveluun, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin.

 

Tervetuloa rentoutumaan arjen kiireiden keskellä.

Varaa aikasi ›

Parturi-kampaamo

044-330 8984

Kauneushoitola

045-630 3134

Varaa aikasi netissäNettivaraus ›