Parturi-Kampaamo

Parturi-Kampaamo

Parturi-Kampaamo

Tule nauttimaan ja uudistumaan ylelliseen parturi-kampaamoomme

 

Sopivan ja kauniin hiustyylin aikaansaaminen edellyttää tekijältään luovuutta sekä teknistä osaamista ja ammattitaitoa. Lisäksi on oltava ajan hermolla muodin ja alan kehityksen suhteen. Me pyrimme antamaan kaiken tämän jokaisessa työssämme ottaen huomioon tyylisi ja toiveesi sekä panostamme myös palveluun ja Sinun hemmotteluun.

Parturi-Kampaamopalvelumme

 

VÄRJÄYKSET

 

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset ja monipuoliset värikäsittelyt Goldwellin värisarjalla, asiakkaan toiveen tai yhdessä suunnitellun lopputuloksen mukaan.

Meiltä löytyy myös ELUMEN-värisarja hiusväriallergikoille. 

 

Erilaiset vaalennuspalvelut ja tekniikat ovat erikoisosaamistamme. 

LEIKKAUKSET

 

Suunnittelemme ja toteutamme klassiset- ja muodinmukaiset hiustenleikkaukset ammattitaidolla.

RAKENNEKÄSITTELYT

 

Suunnittelemme ja toteutamme rakennekäsittelyt halutun lopputuloksen mukaan, hyödyntäen erilaisia rullaustekniikoita sekä rakennekäsittelytuotteita. 

 

 

UUSI NUWAVEN rakkennekäsittely.

Ensimmäistä kertaa tekstuuria voidaan luoda myös vaurioituneille sekä vaalennetuille hiuksille Nuwaven ansiosta. 

 

HIUSHOIDOT

 

Valikoimastamme löydät erilaiset hiushoidot sinun tarpeisiisi. 

 

Olaplex

Hiuksen rakennetta korjaavat Olaplex- tehohoito voidaan tehdä lisäpalveluna palvelun yhteydessä tai kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. 

 

K18Pepitidi

K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia väri- sekä muiden kampaamossa tapahtuvien kemiallisten palveluiden yhteydessä. Lisäksi hoidon voi tehdä kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. 

 

Label.m snapshot 

Intensiivikäsittely värjätyille, käsitellyille hiuksille sekä kuivalle ja kutisevalle hiuspohjalle label.m hiustenhoitotuotteilla.

KAMPAUKSET

 

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset kampaukset niin juhlaan kuin arkeen. Asiakkaiden toiveita kuunnellen ja ammattitaidolla toteuttaen.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat Label m., Goldwell, Olaplex, Four Reasons. Parturi-kampaamomme tarjoaa kaikki hiusmuotoilupalvelut. Myös erikoistyöt esimerkkinä hiusten pidennykset/ tuuhennukset ja hiushoidot. Hair & Beauty SPAn meikkaajat luovat myös päivä-, ilta- ja juhlameikit. Myös hierovat pesutuolimme tekevät kampaamokäynnistäsi erilaisen ja rentouttavan.

 

Hiushoitoihin koulutetut asiantuntijamme tarjoavat rentoutusta ja tehokasta hoitoa niin hiuksille kuin hiuspohjallekin. Hiustenpidennyksissä käytämme korkeatasoisia ja laadukkaita teippipidennyksiä, mitkä todella kestävät kulutusta! 

Meillä hoito ja rentoutuminen ovat mukavassa tasapainossa

 

ANNA AIKAA ITSELLESI

 

HBS on kaupunkihoitola Seinäjoella, keskellä kaupunkia. Tule virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. Panostamme palveluun, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin.

 

Koe rentouttava päiväkylpylän tuntuma kiireiden keskellä.

Varaa aikasi ›

Parturi-kampaamo

044-330 8984

Kauneushoitola

045-630 3134

Varaa aikasi netissäNettivaraus ›