Ripsien kestotaivutukset

Ripsien kestotaivutukset

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä!


Yumi ripsien kestotaivutuksetYUMI™ Lashes on vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Se korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

 

YUMI™ Lashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Ensimmäisten 1-2 vrk:n jälkeen käsittelystä ripsiä ei tulisi kastella lainkaan.

 

YUMI™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä.

 

YUMI™ Lashes hoito kestää vain 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti. Hoidon tulos kestää 8-12 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

 

Ripsien kestovärillä viimeistelemme näyttävän katseesi ja saamme silmäsi säihkymään!

 

KAUNEUTTA SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ!

ANNA AIKAA ITSELLESI

 

HBS on kaupunkihoitola Seinäjoella, keskellä kaupunkia. Tule virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. Panostamme palveluun, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin.

 

Koe rentouttava päiväkylpylän tuntuma kiireiden keskellä.

Varaa aikasi ›

Parturi-kampaamo

044-330 8984

Kauneushoitola

045-6303134

Varaa aikasi netissäNettivaraus ›